Over Wouter Bloemen en Bloom recording studio in Venlo 077

Wouter Bloemen, gitarist en gepassioneerd muzikant

Wouter Bloemen, gitarist en gepassioneerd muzikant

Wouter Bloemen, gitarist en gepassioneerd muzikant

BLOOM RecordingsWisseloord (Hilversum) of Galaxy Studios (Mol) te evenaren wordt een opname neergezet die mee kan met de top studio's van Nederland.

Momenteel heeft BLOOM Recordings een nauwe samenwerking met RS29 studio (Oscar Holleman). BLOOM is Booming !!!, om het zo maar te zeggen. De expertise die opgedaan wordt door samen te werken met zulke ervaren sound-engineers komt jouw opname alleen maar ten goede.

BLOOM recordings beschikt over top-of-the-line opname apparatuur zoals Protools 8.01 HD3, Apogee converters, TUBE-TECH, A-Designs en SSL pre-amps. Een aparte drum- of sound-room met een uitstekende akoestiek. Een grote opname ruimte waar plaats genoeg is om een band in zijn geheel op te nemen.

 

Bekijk de studio, de opname ruimte en de apparatuur

Bekijk de studio, de opname ruimte en de apparatuur

Is dit jouw favoriete festival-mainstage? Wow!

Voor het opnemen van de drums, maar natuurlijk ook voor gitaren, acoustische gitaar, bass, blazers, zang, of anders.

Vindt jij ook dat je vette nieuwe gitaarversterker beter klinkt als je 'm harder zet? Zekers! In de studioruimte ermee, microfoons ervoor, en opnemen die extra speakerdruk!

Afmeting ruimte: 3,5 x 2,5 meter.

Ruimte genoeg voor alle doeleinden, dus inzetbaar op alle fronten. Mooi van binnen uitgelicht met mini-PARS voor een beetje een LIVE-feel!

Waan jezelf op de mainstage van je favoriete festival voor deze extra dimensie :-)

 

Opname tips voor beginnende en gevorderde muzikanten

Opname tips voor beginnende en gevorderde muzikanten

Goede voorbereiding is het halve werk. Dit is met een opname in de studio niet anders. Het bekende muzikanten vakblad MusicMaker publiceerde een lijst met handige tips die je mee kunt nemen in je voorbereiding op de opnames, en die zich zeker tijdens de opnames bewijzen.

Klik hier om de lijst met handige opname tips voor in de studio te bekijken.

 

Korting op je ontwerp terwijl je een cd opneemt!

Korting op je ontwerp terwijl je een cd opneemt!

Laat jij met de band een opname maken bij Bloom Studio, dan bestaat er de mogelijkheid om dit te combineren met het ontwerpen van een hoesje voor de cd, of demo. Het maken van posters voor de band, het maken van een website, zelfs al heb je nog geen band logo of naam dan kunnen we je een groot stuk de goede kant op sturen.

Bloom Recordings werkt hier samen met Emaux Online Business een grafisch bedrijf gevestigd in Venlo. Door opnames te maken bij Bloom Recordings heb je recht op korting bij alle band-gerelateerde ontwerpen die je laat maken bij Emaux.

Gerard (Emaux) zegt: Afhankelijk van het ontwerp dat wij mogen maken kunnen wij een fikse korting geven. Omdat ik zelf muzikant ben denk je natuurlijk altijd mee in het concept dat ontwikkeld dient te worden. Het alom bekende kostenplaatje kunnen wij dan hopelijk ook laag houden door het meedenken. Neem anders gerust eens contact op met je plannen. Wellicht dat wij, samen met BLOOM Recordings voor jou veel kunnen betekenen.

 

Een breed netwerk van studio muzikanten die voor jou inspelen

Een breed netwerk van studio muzikanten die voor jou inspelen

:-) mainstage BOSpop 2005, mooie ervaring op het mooiste festival van NL!

©2009 BLOOM Studios, all rights reserved // algemene voorwaarden // dev:emaux